Publiceren op de iPad (Dutch Edition) by Wiebe de Jager

By Wiebe de Jager

Door de komst van de iPad krijgt digitaal lezen een nieuwe strengthen. Mensen die hun iPad aanvankelijk aanschaffen om er mee het internet op te gaan, spelletjes te spelen of video's te kijken zullen snel ontdekken dat een iPad in combinatie met de iBookstore prima functioneert als ereader. Mede gelet op het feit dat de iBooks app ook op talloze iPhones en iPods geïnstalleerd is, zal de iBookstore snel uitgroeien tot een ebookplatform van betekenis.

In deze gids wordt beschreven hoe je als zelfstandige schrijver of uitgeefprofessional kunt publiceren op de iPad. Het maken van ebooks in het ePub formaat en het vervolgens uploaden en verkopen van het digitale boek through de iBookstore staat hierbij centraal.

Na het lezen van dit e-book weet je onder andere:
• Hoe je een iTunes attach account aanmaakt;
• Hoe je een manuscript importeert en omzet naar een ePub bestand;
• Hoe je afbeeldingen en een omslag invoegt in het ebook;
• Hoe je een ePub book checkt op fouten en deze moet repareren;
• Hoe het uploaden van een ePub bestand naar de iBookstore in zijn werk gaat;
• Hoe je de promotie van je e-book kunt verzorgen.

Wiebe de Jager is advertising supervisor bij Europeana en medeoprichter van eReaders.nl. Eerder verschenen van hem 'Zelf ebooks uitgeven' en 'Affiliate Marketing'.

Show description

Keep Reading

Luisa s laatste woorden (Dutch Edition) by Gary Barker,Hanneke Nutbey

By Gary Barker,Hanneke Nutbey

Luisa is Colombiaanse en arts, Daniel is Amerikaan, jurist en VN-diplomaat. Hun passie en idealen laaien hoog op. Beiden worden dagelijks geconfronteerd met sterfte en bargains, maar het verhaal van Hector, de inheemse guerrillaleider die op het hoogtepunt van de Guatemalteekse vredesonderhandelingen verdwijnt, speelt Daniel het meest parten. Kunnen Luisa en Daniel, met twee kinderen en ieder een veeleisende baan, elkaar én hun idealen trouw blijven?

Show description

Keep Reading

Coachen als tweede beroep (Dutch Edition) by Tieneke Dijkstra

By Tieneke Dijkstra

Collega-coaching
Coachen is een vak dat je uitstekend als tweede beroep kunt uitoefenen. Zowel de trainer als de coachee heeft profijt van collega-coaching. De coachee vindt het prettig dat zijn trainer het krachtenveld kent van de organisatie en kan putten uit de eigen, actuele werkervaring. En de trainer zelf ervaart het coachen als tweede beroep vaak als een waardevolle toevoeging op zijn dagelijks werk, zijn eerste beroep.

Collega-coaches zijn nieuwsgierige mensen, ze kunnen goed reflecteren op zichzelf en ze zijn betrokken bij de organisatie. Ze willen graag anderen laten scoren en ze hebben er plezier in om collega's te helpen hun eigen beweging te vinden.

Verschillende invalshoeken
De auteurs van Coachen als tweede beroep, allen ervaren coaches, laten je veel verschillende invalshoeken van training zien en reiken je diversified psychologische concepten aan. Steeds maken ze een vertaling naar de praktijk. Aan de hand van voorbeelden doe je kennis op over houding en gedrag, gespreksvaardigheden en interventietechnieken; allemaal handige zaken voor de rugzak van de trainer.

Eigen stijl
Coachen als tweede beroep is geschreven voor adviseurs en voor managers die naast hun leidinggevende taak collega's coachen (of willen coachen) uit andere organisatie-onderdelen. Als je van training je tweede beroep gaat maken, zul je ontdekken dat je een geheel eigen stijl ontwikkelt. Je kiest de benadering die bij jou en je ervaring past.

Een greep uit de inhoud
Wat een trainer zoal doet en laat
Is er nog iemand anders daarboven? Een onderzoek naar het thought 'een goede coach'.
Wat helpt mensen te veranderen ? Wat coaches van psychotherapeuten kunnen leren.
Wat heb jij dan gedaan? Systemische training in de publieke sector
Werken met rollen in collegiale coachingCognitieve interventies bij coaching
Kritische kanttekeningen bij de inzet van psychologische exams in coachingstrajecten

Show description

Keep Reading

De race (Vantoen.nu) (Dutch Edition) by Eliyahu Goldratt

By Eliyahu Goldratt

De race gaat over de vraag hoe we onze concurrentiepositie kunnen verbeteren. Ook al lijkt er nu nog geen vuiltje aan de lucht, altijd bestaat het gevaar dat onze concurrentiepositie verslechtertâ¦en in een hoog pace als we niet oppassen. Het is dus zaak alert te blijven.

De race sluit aan bij het befaamde boek van Eli Goldratt: Het doel. Het daarin gehanteerde produktiebesturingssysteem wordt in De race verder uitgewerkt. Aan de orde komen aspecten als logistiek, flexibele produktiesystemen, kostprijsdenken, kwaliteitsdenken, voorraadvermindering en levertijden.

De race is web als Het doel een ongewoon boek. De kern van de boodschap kan snel worden opgepikt door een blik te werpen op de rechterpaginaâs met circa 70 schemaâs en afbeeldingen. De tekst verschaft onder andere through ingenieuze metaforen in de te verbeteren produktieprocessen.

Show description

Keep Reading

Spel en tijdverdrijf (Dutch Edition) by James Salter,Else Hoog

By James Salter,Else Hoog

De jaren zestig. Phillip Dean, gestopt met zijn studie aan Yale, reist door Frankrijk in een geleende vehicle. Als hij voor korte tijd verblijft in een plattelandsdorpje, begint hij een opwindende verhouding met de achttienjarige Franse Anne-Marie.

Na het verschijnen van Spel en tijdverdrijf werd James Salter gezien als een van de grote schrijvers van onze tijd. De roman is een erotische vertelling waarin Salter in zijn ongeëvenaarde proza op zoek gaat naar de grens tussen droom en werkelijkheid, tussen lichaam en ziel.

Show description

Keep Reading

Puur thee (Dutch Edition) by Veerle Stoffels,Wim Kempenaers ,Saskia Martens,Isabel Boons

By Veerle Stoffels,Wim Kempenaers ,Saskia Martens,Isabel Boons

Thee is de nieuwe koffie In China is thee al duizenden jaren ingeburgerd. Voor het drinken van thee wordt de tijd genomen en theehuizen zijn er nog altijd populaire ontmoetingsplaatsen. Die 'thee'-filosofie is ook hier aan een opmars bezig, aangewakkerd door de groeiende bewustwording van wat en hoe we consumeren en de toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl. Alsmaar meer winkels specialiseren zich in het aanbieden van kwaliteitsvolle thee en op menu's vind je meer en meer een uitgebreide selectie. Maar welke thee drink ik op welk second van de dag? Waar moet ik op letten bij het zetten van thee, waar komen de verschillende soorten thee vandaan en hoe kan thee mijn gezondheid bevorderen?   Thee-experte Veerle Stoffels leidt je rond in de wereld van thee. Van de noeste arbeid die aan je kop thee voorafgaat, de eeuwenoude tradities tot het brede aanbod van kwalitatieve, losse theeën. Met een overzicht van de leukste theebars en originele recepten om thee te verwerken in cocktails, mocktails en te combineren met gerechten verrast Puur Thee zowel liefhebbers als professionals.

Show description

Keep Reading

Allemaal Sanne (Dutch Edition) by Marjan van den Berg

By Marjan van den Berg

Allemaal Sanne is de bundeling van Sanne, Uit het leven van Sanne en Dag Sanne. Sannes leven kent nauwelijks momenten van rust. De mensen om haar heen zorgen steeds weer voor verrassingen. Is het niet haar moeder die voor een onverwacht huwelijk zorgt, dan is het wel een onbekende halfzus die uit het niets opduikt. Of vriendin Yvonne die snakt naar een leuke guy maar valt voor de verkeerde. Om over zoon Wichard maar te zwijgen, zijn puberteitsperikelen zijn niets vergeleken bij de consternatie die ontstaat doordat hij in de liefde wel heel demanding van stapel loopt.Gelukkig vindt ze afleiding en steun bij Reina en haar schatten van kinderen, wish echtgenoot Frank is niet als steun en toeverlaat in de wieg gelegd. Aanvankelijk is Sanne dan ook teneergeslagen als reina met het hele gezin naar Amerika vertrekt. Een aantal toevallige omstandigheden leiden uiteindelijk tot een nieuwe uitdaging, het beheer van tenting 't Raetsel, en tot de ontmoeting met juffrouw Schaap. Schaapje neemt het voor Sanne op en heeft daar heel bijzondere methoden voor. Daar kan zelfs zus Cathy niet tegenop.

Show description

Keep Reading

Medisch handboek kindermishandeling (Dutch Edition) by E.M. van de Putte,I.M.A. Lukkassen,I.M.B. Russel,A.H. Teeuw

By E.M. van de Putte,I.M.A. Lukkassen,I.M.B. Russel,A.H. Teeuw

Het Medisch handboek kindermishandeling is het eerste Nederlandstalige handboek op dit gebied. Het biedt een grondig overzicht van alle vormen van kindermishandeling, variërend van lichamelijke mishandeling, seksueel misbruik, verwaarlozing, tot een nagebootste stoornis. In het boek staat de specifieke rol van de arts centraal, bij het eerste vermoeden van kindermishandeling, het stellen van de diagnose, het spreken met de ouders en het opstellen van een behandelplan. Steeds opnieuw wordt duidelijk dat artsen in elke fase van dit proces andere disciplines nodig hebben. De fifty one auteurs van dit handboek werken in zeer verschillende domeinen en komen vanuit alle benodigde disciplines. Dat maakt dit handboek uitzonderlijk voor Nederland en een onmisbare bron van kennis voor elke arts.Kindermishandeling is een advanced probleem met enorme consequenties voor kinderen, hun toekomst en die van hun gezin. Artsen worstelen ermee vanaf het second dat ze in de spreekkamer kindermishandeling vermoeden. Dit medisch handboek is een overzichtelijk, op de Nederlandse praktijk gericht boek waarin alle noodzakelijke kennis is samengebracht. Het zal een belangrijke bijdrage leveren aan een betere benadering van dit medisch-maatschappelijk difficulty. (Prof.dr. H.S.A. Heymans, emeritus hoogleraar kindergeneeskunde AMC).Eindelijk! Een handboek waarin praktisch beschreven staat hoe kindermishandeling herkend en aangepakt kan worden. Deze services is nodig voor een enough toepassing van de KNMG-meldcode Kindermishandeling en huiselijk geweld. Het zal van pas komen in de praktijk van elke arts. (Prof.dr. R.J. van der Gaag, kinder- en jeugdpsychiater, voorzitter KNMG).Het Medisch handboek kindermishandeling is bestemd voor de (basis)arts, huisarts, kinderarts, jeugdarts en SEH-arts.

Show description

Keep Reading

Rode regen (Dutch Edition) by Cees Nooteboom,Jan Vanriet

By Cees Nooteboom,Jan Vanriet

De wolken van vanochtend zijn overgedreven. De ezel van mijn buurman balkt zoals ezels al duizenden jaren balken. De regen die mij op de gedachte bracht dat alles met van alles is verbonden is niet gekomen. In plaats daarvan heb ik aan Gilberte Cahen gedacht, aan een pijp met kif, aan de typhoon bij Kaap Hoorn, aan Homerus en mijn oude fitness center, aan meisjes die voor je opstaan in de tram en vrienden die er niet meer zijn, aan de plaats die we met onze herinneringen, zoals Proust zegt, innemen in de tijd, een plaats die zoveel groter is dan die we innemen in de ruimte. Je moet er alleen voor geleefd hebben, en daarmee nog niet ophouden.

Soms is een schrijver als een tuinier, tevreden zorgend voor zijn familie in de tuin, de cypres, de euforbia, de rode en de roze hibiscus, de paarse bougainvillea, al die verschillende planten die zich daar gedurende de jaren geworteld hebben. De herinnering kun je je vervolgens voorstellen als zo'n typische tuin in het zuiden: bezocht door schuwe dieren, met stenen en onkruid doortrokken en door uitdroging bedreigt. Maar dan: een druppel water, het juiste woord en zij bloeit weer als nooit tevoren.

Ik heb er geen, beweert Cees Nooteboom graag, als het om zijn herinnering gaat. Het volgende second ziet males hem weer wieden, harken, begieten, verzorgen, ongedierte bestrijden en horen we hem zeggen dat wie geen verleden heeft 'een verleden zou moeten verzinnen om er een te hebben'. Rode regen toont Nooteboom aan het werk in de tuin van zijn herinnering.

Show description

Keep Reading

Easy peasy (Dutch Edition) by Claire van den Heuvel,Vera van Haren

By Claire van den Heuvel,Vera van Haren

effortless Peasy is een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Bomvol recepten die naast gezond, voedzaam en smaakvol ook gemakkelijk te maken zijn. Ook geeft effortless Peasy inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken en zo je child, dreumes of peuter een gezonde foundation te geven. effortless Peasy is daarnaast een handleiding voor ouders op het gebied van eetgedrag. Waarom is het beter om te beginnen met het geven van groente in plaats van fruit? Wat is het voordeel van een suikervrije commence? En hoe overleef je de twee-is-nee-fase? Met een uitgebreide filosofie, eenvoudige foodrules, leuke assistance, realistische alternatieven en heel veel gemakkelijke recepten.

‘Een should have voor alle (aanstaande) vaders en moeders die hun variety een gezonde foundation willen meegeven.’ JAMIE MAGAZINE

‘Het is lang geleden dat we zó ontzettend enthousiast waren over een Nederlands kookboek!’ MONIQUE VAN LOON, CULY.NL

Show description

Keep Reading